Biltse Sport Federatie

Laatste ontwikkeling.                                    .

Vanwege uw betrokkenheid vorig jaar als lid van de klankbordgroep ten behoeve van een nieuw sport- en zalencentrum in onze gemeente, willen wij u mededelen dat het college van burgemeester en wethouders vorige week dinsdag 16 april 2013 onderstaand besluit heeft genomen.

Het college besluit:

1. de initiatieffase af te ronden en de gemeenteraad via bijgaand concept-raadsvoorstel voor te stellen:

a. in te stemmen met nieuwbouw van een sporthal, zwembad en zalencentrum;

b. het zwembad Brandenburg en de sporthal De Bilt te amoveren;

c. te kiezen voor nieuwbouw op sportpark Weltevreden te De Bilt, zoals aangegeven in de gebiedsvisie De Bilt West (locatie 1A)

d. voor de werkzaamheden in de definitiefase van het project een voorbereidingskrediet van € 175.000 (exclusief BTW) beschikbaar te stellen;

e. de jaarlasten van de nieuwe accommodatie kaderstellend te begrenzen op maximaal € 1.125.000 (prijspeil 2012).

 

Dit besluit is vanaf vandaag openbaar en zal ook op de website gepubliceerd worden.

Het college stuurt de stukken ter behandeling door naar de gemeenteraad. Onder voorbehoud behandelt de raad het voorstel op donderdag 30 mei 2013. Voor een actuele agenda van de raadsvergadering verwijzen wij u naar: https://raadsinformatie.debilt.nl.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u desondanks vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met projectleider C.W. de Rooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 030-2289588.

Met vriendelijke groet,

Saskia Beuman

projectenbureau

tel: 030-2289544