Het is al bijna weer zover: de landelijke collecteweek van Fonds Gehandicaptensport! Ook dit jaar zullen weer duizenden vrijwilligers zich er voor inzetten zo veel mogelijk geld op te halen voor de sporters met een handicap. Want om als gehandicapte te kunnen sporten zijn er vaak aanpassingen nodig. Bijvoorbeeld aanpassingen aan het sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie. Maar er is ook vaak extra begeleiding en speciaal vervoer noodzakelijk. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom organiseert Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een landelijke collecte.

Sta jij ook met jouw vereniging als één team achter de sporters met een handicap?

Fonds Gehandicaptensport werkt graag samen met partners in de sport zoals sportbonden en verenigingen. Jullie weten immers als geen ander wat sport kan betekenen. Hoe belangrijk het is. Maak jouw vereniging en medesporters daarom ook enthousiast en meld jullie aan!

Bij het plaatselijk comité de Bilt, Tim van de haak tel;030-2280760 en Iet Wennekes tel;030-2281462 email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Of via www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek voor meer informatie of om je aan te melden

 

Daarnaast maak je als vereniging kans op een stimuleringssubsidie van maar liefst 500

 

Een gedeelte van de collecteopbrengst gaat naar de plaatselijke gehandicapten verenigingen :

 

Samen Verder en Gewoon sport, dus DOEN!!!!!!

 

Namens het team van Fonds Gehandicaptensport en alle sporters met een handicap,

 

Heel hartelijk bedankt

 

De collecteweek is van 29 maart t/m  4 April 2015