Biltse Sport Federatie

Sluiting SIC.

Op 31-12-2013 is het de laatste dag dat het SIC door de Biltse Sport Federatie gehuurd wordt.
Daar waar in de beginjaren deze ruimte nog verhuurd werd aan verenigingen (zie onder) is het laatste jaren alleen nog maar de plaats waar de BSF zijn bestuursvergadering hield.

De BSF wil vanaf 1-1-2014 haar vergaderingen houden bij de sportverenigingen in onze gemeente, wij hopen dan ook dat wij bij u terecht kunnen in de komende jaren. Uiteraard zouden wij het leuk vinden dat als we uw locatie aandoen er gelegenheid is om uw bestuur van gedachte te wisselen.

Onze secretaris, Christa van Nispen, neemt t.z.t. met uw vereniging contact op.

====================================================================

Het Sport Informatie Centrum (SIC) was gevestigd aan het Henri Dunantplein 4a in De Bilt, en is onderdeel van het H.F. Witte Centrum. De ingang is de vroegere ingang van de sporthal.
Het SIC was de thuisbasis van de Biltse Sport Federatie. Er wordt daar vergaderd en als er bijzondere sportgebeurtenissen zijn, wordt daar het coördinatie team gevestigd.

Zaalverhuur
De Biltse Sport Federatie huurt een zaal voor haar werkzaamheden maar stelt die zaal tevens beschikbaar voor verenigingen.

De accommodatie is uitermate geschikt voor het vergaderen van groepen tot een maximum van 20 personen, zoals bijvoorbeeld voor bestuursvergaderingen of ledenvergaderingen. De zaal is nog op een aantal momenten beschikbaar, zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds.
Het geheel is bedoeld voor (sport)verenigingen en maatschappelijke organisaties binnen de gemeente De Bilt om er tegen een kleine vergoeding gebruik van te maken.